ESE-congres Brussel 14 t/m 16 september

05 July 2017

Van 14 t/m 16 september is Brussel het terrein van de ESE, met het 18e biënnale congres onder de titel:

Rooted in the Heart of Europe.

Endodontologen, tandartsen en studenten uit Europa én daarbuiten zijn te gast bij de Belgian Association for Endodontology and Traumatology (BAET) en de Flemish Society for Endodontology (FSfE). De aftrap is een reeks cursussen en een welkomstreceptie op 13 september, voorafgaand aan het werkelijke congres. Vanaf 14 september is er keuze tussen al dan niet wetenschappelijke activiteiten in maar liefst zes hallen, met lezingen van drie kwartier tot symposia van een volledig dagdeel.


Rondom het thema – Rooted in the Heart of Europe – bespreken keynote sprekers fundamentele en gevorderde klinische endodontische procedures. Er zijn presentaties rond de Wladimir Adlivankine European Society of Endodontology Research Prize en de Education Prize en tal van lezingen. Ook congresdeelnemers kunnen zich opgeven om een presentatie te geven. Natuurlijk is er ook allerlei materiaal te bekijken. En op 16 september wordt het congres afgesloten met een galadiner.

Klik voor meer informatie

Klik voor het programma

Klik voor registreren

 Terug naar overzicht